Startside

 

Karosseri

 

Lakkering

 

Motivlakkering

 

Antirust

 

Salgsavdeling

 

Brukte kjøretøy

 

Nye kjøretøy

 

Utstyr

 

Salg ting & tang

 

Leverandører

 

Kontakt oss

Copyright©2011

Publisert av www.finnsdata.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANTIRUSTBEHANDLING

LAKKRENS - POLERING - INNVENDIG RENS

ML-metoden
Dette er en komplett antirustbehandling av din bil. Samtlige hulrom, dører, kanaler, panser og bakluke sprøytes med et tynt penetrerende antirustmiddel. Det er av fagfolk utarbeidet sprøyteanvisninger til hver enkelt bilmodell og hull bores etter disse sprøyteanvisningene. Hjulhus og understell sprøytes "vått i vått", det vil si at først påføres et tynt og penetrerende antirustmiddel som trenger inn i alle skjøter, falser og sprekker. Deretter forsegles det hele med et tykkere produkt som gir et ekstra beskyttende og slitesterkt men samtidig mykt belegg. Belegget beskytter mot stein- og vannsprut samtidig som det er støydempende.

 

Kontroll og klargjøring
Arbeidet kontrolleres og bilen rengjøres omhyggelig etter behandlingen.
NB! Det kan forekomme drypping fra dreneringshull.

 

Litt om fabrikkgarantier
Alle bilmerker har i dag fabrikkgarantier mot rust. Husk at du som bileier har plikter som må overholdes for at garantien skal gjelde. Sjekk nøye serviceheftet om betingelsene fra merkeforhandler om kontroll og vedlikehold av understell og følg disse. De fleste garantier gjelder rust innenfra, dessuten er utbedring etter slitasje bileiers ansvar. Vi på vår side kan tilby rustkontroll og utbedrende behandling.

 

Norsk Antirustforening – med ansvar for kvalitet
Norsk Antirustforening er en organisasjon av frittstående antirustverksteder med høy kompetanse innen profesjonell rustbeskyttelse av biler. Den sikreste måten å bevare din bil på er regelmessig antirustbehandling.

 

Gå Til Geveco Industri

 

 

Vi valgte MERCASOL... Da kan også du være trygg!

 

Besøk Forening for spesialister i rustbeskyttelse av biler...